Monday, June 20, 2011

Teluk Dalam Resort Pulau Pangkor part 1

Cuti sekolah seminggu yang lepas,kami sekeluarga ke Pulau Pangkor,dah lama merancang, alhamdulillah tercapai impian nak bercuti bersama keluarga:)perkhidmatan yang kami terima sepanjang di Teluk Dalam Resort sangat menggembirakan kami sekeluarga, sampai di jeti,staf mereka mengangkut beg kami dari bonet kereta, mengangkut ke atas feri, sampai di resort terus dihantar ke chalet...ffuuuhhhhhh...sangat2 gembira...kami tak perlu berpeluh mengangkat beg.....semasa pulang juga begitu,diangkutnya beg dari chalet, naik keatas feri, terus sampai ke jeti lumut dan sehingga ke bonet kereta kami.....sangat2 puas hati:)

 abang with ibu...:)
 Chi Qa with angah:)
 Adik Zaqwan n ibu di jeti Lumut
Beg2 kami:)

 bergambar sebelum naik feri
 abah dengan penjual tiket
 gelagat angah yang cute
my sister n her hubby:)n my mom at the back;)
 gelagat anak2 di dalam feri
 zayyad yang cool,zafran tersengih
my mom n my mother in law:)
 bas mini khas Teluk Dalam Resort
ambik gambar sendiri:)
 our chalet
 nice...
:)
 adikku...cepat2 dapat baby:)
 snorkelling time
 my family
adik2ku...
 wif my hubby
 Zaqwan wif Chiqa
aunty suka melayan angah..:)
Pada masa ni kami bersiap sedia nak bertolak menaiki bot mengelilingi pulau, dan terus ke pulau tempat snorkelling. Pada masa ni saya tak dapat menjangkakan bagaimana nanti nak snorkelling,nak menyelam pun tak pandai....ni nak snorkelling...HAHAHAHAHA....rasa teruja sangat2....hehehehehe......next entry k:)


1 comment:

  1. assalamualaikum.. nk tny teluk dlm resort ni dkat x dgn pantai? kalo nk g pantai tu bley je jln kaki ke atau kne naik kenderaan?

    ReplyDelete