Tuesday, February 22, 2011

Birthday Ameer Zayyad 4 February

4.2.2011 kami telah menyambut hari Lahir Zayyad a.k.a angah.....asalnya aku nak buat majlis untuk family and friends tapi bila pikir balik xyah la kot...coz last january dah buat makan tuk cukur jambul Zaqwan...lagipun aku pun masih lagi tak berapa sihat...(dalam pantang..heheheh)kebetulan tarikh buffday angah sama ngan cuti raya cina so kami tak balik kampung tapi umi n baba aku yang datang KL...heheheehe...
Akhirnya kami hanya menyambut buffday angah di Armani Condo(umah aunty)a.k.a adik aku no 2...kebetulan abang n angah sibuk nak mandi kolam umah aunty....so aku decide sambut je la...

kek buffday angah...BALL
My three heroes...

Sebenarnya banyak lagi gambar nak upload tapi tak ble coz my internet got problem...very slow...so tak per la angah...walau ibu xdapat sambut buffday angah besar2an...at least sambut kan?insyaallah next year kita akan sambut with ur friends ok...huhuhuu


1 comment:

  1. suke sgt2...asalkan celebrate,budak2 ni dah happy kan..

    ReplyDelete